Ce este Google Page Rank'ul ? - site rank

   Multi dintre voi probabil ca ati auzit de Google Page Rank, si va intrebati cu ce ne poate ajuta ?
   Daca esti detinatorul unui site sau blog, si vrei ca acesta sa fie printre primele rezultate de cautare Google, trebuie sa ai un rank cat mai mare.
   Rank'ul unui site / blog inflenteaza afisarea acestuia in rezultatele gasite de motorul de cautare Google.




   Multi confunda rank'ul cu indexarea,.. indexarea este doar adaugarea unui site in motorul de cautare,.. daca site'ul tau este indexat de catre Google si are rank'ul 0, va aparea in rezultatele gasite la o cautare, dar poate aparea pe pagina "207" (spre exemplu) ,.. iar asta nu te-ar ajuta.


   Banuiesc ca te aflii aici, citind acest articol, deoarece vrei sa produci bani din site'ul sau blog'ul tau, iar asta este imposibil daca nu ai trafic.
   Tot ce trebuie sa faci este sa iti cresti rank'ul, iar pagina ta va fi afisata printre primele rezultate, desigur daca respecti anumite reguli si ai multa rabdare.


   Ca sa fii in topul cautarii, in primul rand trebuie sa iti setezi cu atentie "descrierea" si "meta tag'urile", in asa fel incat sa nu incalci regulile de indexare Google. Pentru cine nu stie la ce se refera descrierea si meta tag'urile, vor aparea cat de curand materiale pe aceste teme.


   Acum sa trecem la cea mai importanta parte in cresterea rank'ului unei pagini.
   Mai pe scurt, fiecare pagina de pe internet ce contine un link catre pagina dumneavoastra este ca si un plus in procesul cresterii rank'ului dumneavoastra.
   Google vede link'urile catre o anumita pagina ca pe niste "like'uri" care ar rolul de a spune ca pagina respectiva merita sa ajunga in top.
   Important de retinut este ca fiecare link de pe pagina dumneavoastra, catre o alta pagina, care nu are link catre dumneavoastra este ca si un minus, un minus ce va scade sansa de promovare.
   Deci, este important sa nu mentionati multe link'uri, indicat ar fi sa nu mentionati deloc link'uri catre anumite pagini care nu va mentioneaza, deoarece este ca si cand le-ati oferii un procentaj din rank'ul dumneavoastra, iar asta poate duce la fenomenul ce face sa aveti rank'ul 0.


   Ca sa primiti rank din partea Google, trebuie sa munciti, sa postati regulat, sa veniti cu articole noi si originale. Nu trebuie sa uitam ca rank'ul este influentat in primul rand de continut, asa ca va recomand sa creeati materiale originale, indiferent ca va inspirati putin din diferite parti.


   O sa apara cat de curand un articol care va va ajuta sa intelegeti cum puteti sa va inscrieti site'ul / blog'ul in diverse pagini, pentru a sporii procesul de crestere al rank'ului.


1 comentarii:

Buna,

Sunt dna Arna lisa, am oferi împrumut la o rată foarte scăzută de 3% pe annual.i știți nevoie de un împrumut, puteți îmbunătăți stabilitatea financiară, putem oferi orice tip de împrumut la noi need.contact acum prin e - mail: [homekredit@hotmail.com] în condiții de siguranță și de încredere Mai jos câteva informații despre împrumut nostru pe care ar trebui să ia în considerare: Noi oferim împrumuturi companiilor într-o rată de 3%
Nr de verificare a creditului pe termen Implicată a împrumutului nu poate depăși 30 de ani. Solicitantul trebuie să fi atins vârsta de 18.To începe procesul de achiziție de împrumut: ne-o împrumuturi oficiale cerere de umplere corespunzător împrumutului [homekredit@hotmail.com]

FORMULAR DE CERERE DE ÎMPRUMUT (PRIMA INFORMAȚII NECESARE LA DUMNEAVOASTRĂ)

* Numele aplicantului:
* Adresa:
* Oraș:
* Stat:
* Țară:
* Sex:
* Starea civilă:
* Ocupatia:
* Venit lunar:
* Tel:
* Mobil:
* Scopul creditului:
* Suma creditului necesar:
* Durata creditului:
* Atunci când se aplică înainte de:

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Toate cele bune.

Reply

Trimiteți un comentariu