Cum sa faci bani din YouTube

   Multi dintre voi se intreaba daca chiar poti sa faci bani cu ajutorul binecunoscutului site YouTube.
   Da, poti sa faci bani, poti sa faci o gramada de bani cu YouTube, dar exista multe elemente care influnteaza castigurile, iar despre asta o sa vorbim in acest articol.



    In primul rand sa va explic metoda prin care poteti sa castigati bani cu ajutorul YouTube.
   Trebuie sa stim, in primul rand, ca YouTube apartine acum de compania Google, care detine si serviciul AdSense, prin care poti castiga bani din reclame, "vandute" pe site'ul /blog'ul tau.
   Din moment ce Google a cumparat YouTube, reclamele platite au aparut si pe acest site,.. . Probabil ca ati observat de nenumarate ori, pe anumite clip'uri de pe YouTube, tot felul de reclame, uneori enervante, atat in interiorul clip'ului cat si langa. Acum poate va ganditi ca nimeni nu da click pe acele reclame, pentru ca sunt foarte enervante, si tot ce o sa faca e sa le inchida si atat. Nu, raspuns gresit, foarte multa lume da click pe acele reclame, eu unul, nu am crezut asta pana nu am incercat.
   O sa fiti surprinsi, dar de exemplu pe 100 de vizualizari, puteti sa aveti pana la 30 de click'uri pe reclame, nu este o statistica citita, ci traita personal.
 

   De ce crezi ca poti castiga mai multi bani din YouTube decat din AdSense ?

   Simplu ! Pentru ca pentru un incepator, este foarte greu, mai ales in zilele de azi, sa isi faca site'ul sau blog'ul cunoscut,.. sa ii creasca PR'ul si multe altele, deci cam greu cu vizitele pe site,.. iar un site fara trafic nu poate produce bani, pentru ca nu are cine sa dea click pe reclame,... .
   Pe YouTube insa, este mult mai usor sa obtii vizualizari, dar asta depinde mai multi factori despre care o sa vorbim in continuare.


   Poti face bani cu YouTube in Romania ?

   Da, poti,.. defapt, oficial nu poti,.. dar practic da.
   YouTube nu a lansat programul "Generare de bani" in Romania, deocamdata,.. dar poti pacalii sistemul lor destul de usor,.. bine inteles, sunt sigur ca ei lasa sa se intample asta.
   Tot ce trebuie sa faci este sa schimbi tara din contul de YouTube, foarte simplu, eu spre exemplu am ales Franta,.. iar apoi, din setarile YouTube activezi serviciul "Generare de bani"


   Cum activezi serviciul "Generare de bani" pe YouTube ?

   Simplu. Dupa ce iti schimbi tara din setarile canalului, sau iti creezi un canal nou pe o tara, spre exemplu Franta, salvezi setarile si intrii pe :  www.youtube.com/partner  ,.. de aici activezi serviciul de generare de bani.
   Nu poti aplica pentru acest serviciu daca canalul tau apare ca si cand ar fi din Romania,.. dar v-am explicat mai sus cat de simplu este sa schimbi tara.


   Cum activez reclamele pe YouTube ?

   Dupa ce ai aplicat pentru servicul "Generare de bani", trebuie sa te duci in setarile YouTube si sa sincronizezi serviciul de reclame platite YouTube cu un cont AdSense.
   Este foarte simplu daca ai deja un cont Google Adsense,... daca nu detii unul poti creea contul Adsense chiar din setarile YouTube de la sectiunea sincronizare cu un cont Google Adsense. Aici nu stiu daca dureaza tot atat de mult ca si atunci cand aplici normal pentru un cont Adsense, dar banuiesc ca obtii contul mult mai repede si mai usor.
   Dupa ce ai sincronizat contul Adsense cu YouTube, te duci la manager video si bifezi clip'urile pentru care vrei sa activezi programul de reclame platite, apoi de la "actiuni" selectezi "Generare de bani" si astepti pana ce clip'urile vor fi examinate, de obicei destul de repede, sau chiar pe loc.


   Cum castig bani din reclamele de pe YouTube ?

   Atunci cand cineva iti vizualizeaza, clip'ul / clip'urile, si da click pe o reclama din clip sau de langa acesta, vei obtine o suma de bani, de obicei cativa centi, dar gandeste-te ca poti face sume foarte mari daca stii cum sa iti atragi vizitatorii,... iar in legatura cu cresterea numarului de vizualizari vom vorbii intr- un material viitor, si va voi invata sa obtineti bani frumosi din clip'uri noi.


   Cam atat am avut sa va spun astazi, cum sa activati reclamele pe YouTube, cum sa castigati bani cu ajutorul YouTube'ului si cum castigati acesti bani.
   Voi publica cat de curand un material in care va voi invata sa castigati sume frumoase de bani, dar pana atunci activati-va acest serviciu de reclame platite YouTube si incercati sa faceti bani singuri, cu clip'urile voastre. Mult succes la facut bani pe internet.


26 comentarii

Vrei sa ai un venit in plus si nu stii cum? cum sa faci bani pe net? e mai simplu decat crezi! In fiecare zi cei de la MailDirect trimit mii de newsletter-e catre abonati, iar tu trebuie doar sa le accesezi

- Primesti 6$ la inscriere;
- Primesti bani daca accesezi newsletter-ele;
- Pentru fiecare mail citit din partea MailDirect primesti 0, 5 centi;
- Pentru fiecare click in interiorul newsletter-ului primesti 1 cent;
www.maildirect.ro/inregistrare/9ad41d8095993ab0d1 3ade5a89f9ae77

Reply

Cum scot banii ?

Reply

Asta m'am intrebat si eu ... de scos cum ii scot ?

Ca se strang acolo dar degeaba :))

Reply

am schimbat tara...am 10 dolari...cum ii scot,zimi si mie te rog!

Reply

probabil k nici el nu stie cum sa-i scoata pe ai lui bani ... de aia nu a raspun

Reply

Cu NEOBUX si PROBUX eu lunar scot 20-25€, si sunt user nou, am 4 luni, vad ca cu timpul incep sa castig mai mult, pt cei interesati si vor sa mai castige un ban pe langa salariu pot proba: http://castiga-bani-vizualizand-anunturi.blogspot.com.es/ si http://castiga-bani-vizualizand-reclame.blogspot.com.es/ pe astea 2 sunt inregistrat si pe langa serviciu imi dedic 10 min pe zi, la sfarsitul lunii mai castig ceva, totul depinde de rabdare, cu rabdare castigi :D

Reply

Incearca Markey Glory.Nu este minciuna, chiar se pot face bani cu putina rabdare si perseverenta.Ai dovezi ale platilor catre concurenti doar cautand pe google.Dintre toate site-urile PTC (paid to click) Market Glory mi se pare a fi cel mai serios, in sensul in care eu chiar am folosit banii castigati.
Daca esti interesat inregistreaza-te aici http://www.marketglory.com/strategygame/utzuutza
Toate informatiile pe care vrei sa le stii despre acest joc le gasesti aici http://marketglory-ghid.blogspot.ro/
Bafta! Te asteptam in comunitatea Market Glory, nu o sa iti para rau :)

Reply

Castiga bani cu Paidviewpoint chiar si de pe telefon( http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8 ) . Un site care Iti da 0.10centi la fiecare chestionar de 1 min.pe zi, 1$ la inscriere, dar ce conteaza este Traitscorul care odata ajuns la 9000 puncte castigi 1$ pe chestionar.Plata se face la 15$ prin PayPal, deci trebuie sa iti faci cont PayPal. Totul consta in perseverenta. Insrie-te aici: http://paidviewpoint.com/?r=o0rda8

Reply

Buna tuturora am sa fa prezint o lista de saituri unde poteti sa faceti bani online sunt saituri testate si chiar se pot scoate bani frumosi dupa o anumita perioada de timp depinde de timpul acordat de catre voi

http://www.simplejobs.ro/?ref=639
http://proeconomica.com/referrer/apucaloaei
http://ewsaly.com/register.php?ref=33524
http://www.maildirect.ro/inregistrare/c3712759add299c57d024b3c595a53c3
http://www.marketglory.com/strategygame/apucaloaei
http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/apucaloaei
http://www.anno1777.com/index.php?i=433071

Reply

Banii ii vei primi la minimul de 70 $. In fiecare luna, indiferent de suma castigata, daca aceasta este de peste 70 $ vei primi un cec si ii vei scoate de la BCR. Sau prin Western Union.

Reply

Noua metoda de a castiga bani online! jocul de strategie oferit de Market Glory
!

Mai concret ce este acest joc?
MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care ai posibilitatea de a converti moneda virtuala in bani reali. Ai posibilitatea sa: muncesti, infiintezi companii, candidezi la guvern, recomanzi referali, sa dobandesti grade militare si sa-ti construiesti propria organizatie.

Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala.

Cum sa castigi afiliati?
Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 7 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.

Tot ce trebui sa faci este sa intri pe Market Glory sa-ti deschizi un cont si sa joci. Acorda cateva minute zilnic acestui website in care sa intri si sa ataci sau sa muncesti, din aceste 2 actiuni foarte importante vei castiga bani, cand ai acumulat 10 Ron ii poti schimba in 1 Gold, cand ai acumulat 4 gold ii poti schimba in euro, bani se pot retrage prin paypal sau transfer bancar suma minima de retragere este 20 €. Inregistrea-te acum pe http://www.marketglory.com/strategygame/aby_12 … Succes si multa bafta la bani.

Reply

Cum te inscri?

Reply

Pentru metoda You-tube de a face bani pe net, ce fel de IP am nevoe la PC-ul meu, Static sau Dinamic?
Multumesc anticipat?

Reply

MailDirect este o pocarie, in 3 saptamani 5$

Reply

Lasa-ti vrajeala cum scoatem baniiii de pe adsense

Reply

Banii vin ori prin cec ori prin transfer Western in fiecare luna daca se depaseste pragul de 70$.

Reply

Vrei sa faci in 30 de secunde 70 de dolari intra aici !!!! http://allnewsround.com/p151854

Reply

Vreți sa faceți bani simplu si rapid ,dați click aici Http://paidviewpoint.com/?r=Ochiu37

Reply

Încă mai e valabilă chestia cu 70$? Că eu am strâns câțiva dolari în cont, dar nu știu la ce sumă as putea sa merg și la banca sa îi scot.

Reply

Încă mai e valabilă chestia cu 70$? Că eu am strâns câțiva dolari în cont, dar nu știu la ce sumă as putea sa merg și la banca sa îi scot.

Reply

Minim 70 $ in fiecare luna. Seteaza ca modalitate de plata Western si ti se generaza automat un cod cand treci de 70 $. Te duci cu el la banca si spui ca astepti un transfer western, mai departe te descurci... .

Reply

Va recomand acest site pentru a face echipa impreuna si a castiga cu totii bani in plus. Va astept
http://www.viespar.ro/?reff=e5a5bf2e22af3587d7dc50b72b8895a7

Reply

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Reply

Un site deosebit,englezesc,plateste instant in lire :http://buxinside.com/?ref=kirch

Reply

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

Reply

Trimiteți un comentariu