Castiga bani din SMS - VivaSMS


bani online viva sms castiga bani mesaje
   In mod normal nu v-as fi recomandat o astfel de afacere, insa, acum am de ce sa fac asta pentru ca in sfarsit, Romania se bucura de un nou serviciu cu care poti castiga bani frumosi fara prea mult efort, iar totul este garantat si 100 % legal si functional.



   VivaSms. Un serviciu excelent care sa va aduca profit !

   Asa cum am mai spus, nu sunt adeptul afacerilor de genul si nu as recomanda asa ceva, insa acest serviciu m-a uimit si s-a dovedit a fi ceva unic in Romania. Seviciile de genul acesta se dvedesc a fi inselatorii sau servicii cu care vei genera foarte putini bani. Acest serviciu nu este nici o inselatorie, si din contra, poti face chiar si zeci de mii de euro pe luna fara prea mult efort,... si nu ei spun asta, ci eu, pentru ca inainte sa scriu acest articol am facut cateva calcule si m-am documentat in legatura cu acest serviciu.


   Cum voi castiga bani cu VivaSMS ?

   Poate ca ati mai auzit de acest serviciu pana acum. Foarte mare greseala ati facut ca nu i-ati acordat atentie pana acum. Va intrebati cum puteti castiga bani cu ajutorul acestui serviciu ? Foarte simplu. Cand va creeati un cont pe site'ul lor va trebui sa conectati numarul dumneavoastra de telefon,.. si sa alegeti cate SMS'uri doriti sa primiti zilnic si in ce zile,.. , apoi, veti fi platit cu o anumita suma de bani pentru fiecare SMS citit.

   Poti alege sa primesti maxim 5 SMS'uri pe zi, in fiecare zi.
   Vei completa la inregistrare, un scurt chestionar care sa iti evidentieze personalitatea si domeniile care te intereseaza, pentru a iti trimite SMS'uri relevante dorintelor tale. Iti recomand sa bifezi majoritatea casutelor ca sa nu duci lipsa de SMS'uri,.. pentru ca aici SMS'urile iti aduc profit.

   Lasa aceasta afacere pe pilot automat !

   Cel mai important lucru, si cred ca cel care m-a facut sa scriu acest articol in care sa va recomand serviciul VivaSMS, este acela ca serviciul funtioneaza pe 5 nivele de afiliere. Pentru cei care nu au inteles exact o sa va explic acum. Am facut un calcul pentru o munca minima din partea dumneavoastra care ar arata cam asa:

         - dumneavoastra invitati 100 de persoane sa se inscrie pe VivaSMS
         - acele persoane vor aduce la randul lor minim cate o alta persoana
         - procedeul se va repeta pana la nivelul 5 de afiliere
         - in urma procedeului de mai sus rezulta ca 500 de persoane vor apartine de tine
         - fiecare persoana va dori minim 3 din 5 SMS'uri pe zi
         - numarul a 3 SMS'ri inmultit cu 500 de persoane inmultit cu 30 de zile este egal cu 45000
         - fiecare sms citit de acele 500 de persoane iti va aduce 0,01 €
         - rezultatul final va fi de 450 € pe luna fara munca din partea ta

   Calculele de mai sus sunt facute cu cifre minime. Daca vei reusii sa inscrii 100 de persoane, suma castigata pe luna va fi de minim 450 €,... ea poate sa ajunga si la cateva mii.
  
   Sa inscrii 100 de persoane poate fi extrem de simplu si iti spun si de ce.
   Pentru ca serviciul VivaSMS nu funtioneaza fara invitatie, deci oricine vrea sa se inscrie are nevoie de o invitatie de la o persoana deja inscrisa.
   Un alt plus este ca este un serviciu nou, si nu multe persoane stiu de el, asa ca inscrie-te acum si aduna cat mai multe persoane. Persoanele le inscrii printr'ul link personal ce iti va aparea in cont odata ce te-ai inscris. Link'ul il poti plasa pe forumuri, in comentarii la diverse articole pe site'uri, blog'uri sau chiar pe YouTube, dar poti face asta si daca detii un blog sau site, redactand un articol, asa cum am facut eu aici.
   Poti aduna foarte multe persoane chiar pe Facebook sau alte retele de socializare.
   Grabeste-te cat inca nu este un serviciu foarte cunoscut si obtine cati mai multi inscrisi in aceasta afacere.
   Odata ce aduni multa lume, nici nu va mai fi nevoie sa faci ceva, deoarece banii vor venii de la sine.
   Pana acum este singurul serviciu de genul acesta pe care il recomand din toata inima si sper sa castigati bani frumosi pe aceasta platforma. Mai jos aveti un link cu o invitatie fara care nu va puteti inscrie.  Mult succes !



www.afaceri-bani.eu
         

2 comentarii

Atentie este o mare pacaleala. Firma are pierderi de sute de mii de lei . Nu au un numar de telefon unde pot fi contactati . Este furt al datelor personale. Astept de o saptamana sa trimita sms si nimic. FURT

Reply

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu