Cat se castiga pe YouTube

bani din youtube
   Daca te intrebi cati bani se castiga din YouTube, vei afla imediat de ce exista atat de multi vlog'eri in Romania, aparuti peste noapte, ce "fac filmulete din placere",.. . Exista foarte multi factori ce pot influenta castigurile generate pe YouTube, si le vom enumera pe toate in acest articol,.. dar mai mult, vom vedea cum putem sa ne marim castigurile prin videourile noastre.


   Cati bani se pot castiga pe YouTube ?


   Cum am mai spus, depinde de munca fiecaruia. Posibilitatile sunt infinite,.. deci, se pot castiga si milioane de euro, dar si sume infime, pentru ca exista multi factori ce influenteaza castigurile. In primul rand, principalul factor ce aduce profit unui canal de YouTube, este traficul. Cu cat traficul este mai mare, cu atat castigurile devin mai mari. Iar un al doilea factor ce influenteaza castigurile este locatia de unde va este vizualizat videoclipul. Pentru fiecare tara in parte, plata pe reclame este diferita,.. Romania fiin una dintre cele mai proaste platite tari din acest punct de vedere. Daca vrei sa te axezi pe castiguri mai mari iti recomand continut in limba engleza, care sa fie accesibil unei mase mari de oameni, iar aceasta strategie iti creste castigurile din doua puncte de vedere, marirea traficului, si ,.. plati mai mari venite prin publicul altor tari.

   Foarte multi se intreaba: "Cat se poate castiga din YouTube ?" sau "Cati bani se pot face cu YouTube" si primesc din nenumarte parti diferite raspunsuri eronate. Raspunsuri ce ii fac sa creada ca nu se castiga foarte bine din YouTube. Cei ce dau aceste raspunsuri, sunt cei care deja fac bani prin aceasta metoda, si nu doresc concurenta. Tin sa va spun ca principalele canale de YouTube cunoscute pentru romani, cum ar fi, "Doza de Has", "Sector7" sau multe altele de acest gen generaza sume de minim 500 € pe luna, existand luni in care castigurile depasesc si sume de 2.000 €,... desigur, nu vor recunoaste acest lucru deoarece nu vor concurenta.

   In principiu, daca inca te mai intrebi daca se pot face bani din YouTube, sau cati bani se pot face din YouTube, sper ca te-am lamurit, si sper sa te apuci de treaba daca iti doresti sa faci bani prin aceasta metoda.

www.afaceri-bani.eu

7 comentarii

Cat timp ti-a luat pana ai customizat blog-ul in modul in care arata acum ? Mi-am creat si eu un blog azi : http://zideziteintrebi.blogspot.ro/ , insa pentru moment am folosit unul din template-urile disponibile si am pus prima mea postare :) ..

Reply

Hi, te uiți JOB ONLINE? Încercați să-l ClixSense, cel mai bun site PTC. Eu pot recomanda alte site-uri bune.

http://bit.ly/Clixense

http://www.neobux.com/?r=rotekja

http://www.resbux.com/?ref=rotekja

http://www.probux.com/?r=rotekja

https://www.facebook.com/groups/thebestptcsites/

Pentru mai multe informatii contactati-ma.

Reply

Iti spun eu cat se castiga cu yutube. 0,00 lei.
Si asta pentru ca ADSENSE VA MANANCA TOTI BANII.

Reply

http://www.maildirect.ro/inregistrare/9c6cd449ea58351f2d39b130e8675278

Reply

http://www.maildirect.ro/inregistrare/9c6cd449ea58351f2d39b130e8675278

Reply

super afacere de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

O metoda buna de a face bani gasiti pe http://www.bani-pe.net/

Reply

Trimiteți un comentariu