Cum sa construiesti un site

cum sa iti faci un site
   In momentul in care ai nevoie de un site pentru o afacere persoanala, indiferent ca este vorba de vanzarea unor produse, promovarea unui brand sau un site prin care vrei sa castigi bani din reclame sau alte metode, va fi nevoie ca acel site sa fie configurat in asa fel incat sa nu deranjeze pe nimeni si sa aiba un aspect profesionist.


   De ce este nevoie ca site'ul sa arate bine ?


   Daca vrei ca lumea ce iti viziteaza site'ul sa aiba incredere in tine, in produsele tale sau in ce promovezi tu este nevoie sa inspiri incredere. Aceasta incredere o inspiri prin aspectul site'ului dar si prin modul in care este acesta organizat. Un site serios nu trebuie sa fie incarcat de reclame. Nu am spus sa nu contina nici o reclama,.. un site ok poate sa contina cel mult trei reclame, dar care sa fie plasate in anumite zone, astfel incat sa nu deranjeze pe nimeni. Background'ul uni site este foarte important,. . Nu cred ca vrei ca citotorii site'ului sau blog'ului tau sa fie deranjati de o imagine sau de o culoare stridenta de pe fundalul paginii. Recomand sa folositi culoarea alb pentru fundal, ca si majoritatea marilor comanii.
   Meniul de navigare intre pagini este iarasi foarte important si nu trebuie sa lipseasca. Acest meniu de navigare va permite unui utilizator sa comute paginile incat sa ajunga la informatia dorita.

   Indiferent ca este site sau blog, ca este construit pe o platforma gratuita sau nu, aspectul va conta mereu, si spun asta din perspectiva unui simplu utilizator care ajunge la un moment dat pe pagini foarte prost aranjante si cu tot felul de reclame deranjante, si chiar daca continutul este de foarte buna calitate nu imi permit sa raman pe acea pagina, si prefer sa caut continut de calitate in alta parte.

   Mai ales atunci cand vrei sa castigi bani din pagina ta web va trebui sa te ocupi cu foarte mare atentie de aceste aspecte elementare. Cam atat am avut de spus in acest articol si sper sa tineti cont de sfaturile mele. Mult succes !

1 comentarii:

super afacere de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu