Idei de afaceri fara investitii

idei de afaceri pe internet
   Afacerile, de cele mai multe ori cer si investitii semnificative,.. dar, oare existe afaceri care sa functioneze fara a fi nevoi de nici o investitie din partea ta ? Da,.. Afacerile pe internet, in mare parte nu cer investitii si functioneaza foarte bine daca stii exact cum sa le organizezi si sa le desfasori in asa natura incat sa iti genereze profit.



   Afaceri pe internet - Investitie zero !

   Da, afacerile pe internet, in mare parte nu necesita investitii, dar sunt destul de dificile pentru o persana nefamiliarizata cu domeniul online. Recomand ca inainte sa incepi o afacere pe internet sa te documentezi foarte mult pentru a vedea cum stau treburile in acest domeniu de avtivitate.
   Exista o multime de afaceri ce pot fi desfasurate pe internet care sa nu necesite investitii, dar ca orice afaceri, chiar daca sunt desfasurate pe internet implica foarte multa munca. Daca vrei sa castigi bani fara sa muncesti nu are rost sa citesti in continuare pentru ca nu exista asa ceva.

   Iti recomand sa alegi un domeniu la care te pricepi bine si sa te gandesti cum ai putea castiga bani cu acest domeniu pe internet. Poate iti place sa scrii, ei bine te poti apuca de scris si vei castiga bani.
   Exista o multime de joburi online ce vor genera profit in momentul in care vei scrie,.. un exemplu poate fi chiar acest blog pe care te aflii acum. Iti ofer informatii importante, dar iti poti da seama foarte usor ca in partea dreapta am plasat cateva reclame. Daca un cititor al acestui blog va vedea o reclama ce il intereseaza va intra pe ea iar eu voi castiga o suma mica de bani,.. dar adunate, inseamna mult la un trafic mare de vizitatori. Momentan acest blog nu a ajuns la asemenea performante dar dupa cum observi nu renunt la a scrie pentru ca prin munca vor aparea si banii, cu timpul, dar sunt sigur ca vor aparea odata.

   In mare parte, prin acest articol iti recomand o afacere pe internet daca nu vrei sa faci nici un fel de investitie. Domeniul online este foarte profitabil daca este folosit in mod corect si strategic. Un punt in plus care sa te faca sa vrei o afacere internet este ca domeniul de activitate online nu este foarte exploatat in Romania, si iti va fi relativ usor sa te ridici printre cei mai buni, fata de alte tari in care activitatea online este suprasaturata si cei noi nu prea au nici o sansa fara munca din greu, zi de zi, ore intregi.

   Pentru idei de afaceri online cauta tot pe acest blog pentru ca vei gasi foarte multe materiale, bine redactate, pe intelesul oricui. Dar in primul rand trebuie sa stii ca daca vrei sa castigi bani trebuie sa muncesti, indiferent ca faci asta pe internet sau nu. Sa nu crezi ca pe internet curg banii fara sa faci nimic. Succes in afacerea ta internet si tine-te de treaba ! Toate cele bune !

26 comentarii

joci si transformi bani virtuali in bani reali fara investitii http://www.marketglory.com/strategygame/alyc1

Reply

Daca te-ai saturat de mailurile care le primesti zilnic in inbox fara nici un rost, iata o metoda prin care acestea pot sa iti aduca un venit
Mail direct :
Nimic mai simplu... Zi de zi, noi cei de la MailDirect desfasuram campanii de promovare prin email pentru partenerii nostri si pentru ca tu esti cel care ia decizia meriti sa fii recompensat din plin:

pentru fiecare citire a newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 0,5 centi
pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite din partea MailDirect primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)
pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)
in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute la partenerii nostri in urma newsletter-elor MailDirect (se va specifica la campaniile la care se aplica)
primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
in momentul in care atingi suma de 50$ in contul tau, la prima plata, incheiem un contract cu tine si iti viram banii in contul tau personal, ulterior platile fiind facute in baza contractului initial fara alte formalitati.
Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)

Mult succes si... spor la comisioane!
pentru inregistrare acesta e linkul :
http://www.maildirect.ro/inregistrare/e0ab6243c0bf503ffc0696acc9a57296

Reply

Fă bani de acasă!
Înscrie-te pe cel mai profitabil PTC: probux.com/?r=stefyazzurro !
Cel mai bun site pentru 2014: wad.ojooo.com/register.php?ref=aureliandobre !
Vezi cele mai bune site-uri PTC: top3ptc2013.wordpress.com !

Reply

http://tickerbar.info/join_now.ghc?r=351538794
incercati sa va faceti cont aici
tot ce trebuie este sa aveti cat mai multi prieteni online
dupa ce va faceti cont veti primi un link cu care se pot inscrie prietenii vostrii si veti primi cate 1 cent pe ora pentru fiecare afiliat inscris cu linku vostru

Reply

OFERA o mica donatie, apoi te vei imbogati! Da mai departe!
OFERA SI VEI PRIMI! Ajuta si vei fi ajutat! "Dar din dar se face Rai!"
Asta e ideea de baza!

INAINTE DE INREGISTRARE:

Alege ca nume de utilizator ("user") numele tau real sau pe cel din Facebook (ori unul cit mai asemanator)! Asa va fi mai usor sa te repereze colegii din sistem.

Pentru ca in acest sistem banii circula tot timpul doar intre conturile bancare ale oamenilor inscrisi, dupa inscriere e nevoie sa indici imediat 3 metode de plata: cash (plata in mana), transfer bancar si prin PayPal.
De aceea este necesar intai sa iti faci cont PayPal. Dureaza vreo 10 minute. Uite aici un tutorial de ajutor: http://youtu.be/l728yZEplXU

Din momentul inregistrarii tale ai la dispozitie maximum 24 de ore pentru a face donatia de 33 de lei (10 $) - unica ta investitie din surse proprii. Sistemul iti va indica automat cui anume trebuie sa ii trimiti aceasta donatie, dar e necesar sa iti completezi un minim de informatii la profilul nou format.

DUPA INREGISTRARE:

Vei primi doua e-mailuri de la WorldWebWin: in primul ai un link de activare si detaliile tale, iar al doilea e-mail e o confirmare ca inregistrarea ta s-a efectuat cu succes.
Vei putea apoi sa intri in pagina ta creata de sistem… La acest moment esti vizibil in retea, dar activarea ta se va face doar dupa ce faci donatia.

Pentru a vedea cui anume trebuie sa ii platesti donatia ta de intrare, e necesar sa iti completezi profilul Win cu urmatoarele informatii:

1. Poza ta de profil in Win (“My Profile” – “Update Photo” – si alegi o poza cu tine, care poate fi cea din contul tau de Facebook)

2. Declara neaparat 3 modalitati de plata (“My Profile” – “Payment Options”): PayPal (notezi doar adresa de e-mail, aceea cu care te-ai conectat la cardul bancar), “Bank Transfer” (notezi numele tau complet, banca si codul IBAN), iar la simbolul Hand to hand = din mina in mina (noteaza acolo nr tau de telefon cu +004 inainte, pt a putea fi contactat – ideal doar prin SMS - inclusiv de cei din strainatate, care doresc sa-ti faca donatiile de acum incolo. Ar fi ideal sa ai instalat “WhatsApp” pe tel tau smart, dar nu e neaparat obligatoriu).

Doar dupa ce ai parcurs acesti 2 pasi poti merge mai departe: intri pe pagina ta (din sistemul Win), la rubrica “My Network”, apoi “Buy Level” si vezi care este omul caruia trebuie sa ii faci donatia. De fiecare data sistemul Win va alege un alt om caruia noul inscris ii va face donatia!

IMPORTANT: ia legatura (prin SMS) cu acest om, INAINTE DE A FACE PLATA, pentru a te asigura ca poate sa verifice in contul lui intrarea banilor tai, trimisi lui ca “donatie”, si ca iti poate face imediat dupa ce primeste dovada, activarea ta (adica sa-ti dea “unda verde”), in timp util (in maxim 24 ore).
Dupa ce depui donatia in cont (prin metoda aleasa de tine, ideal prin PayPal), trimite un SMS omului respectiv, si chiar o confirmare de plata prin e-mail.


Eugenia Pantea
user si sponsor in Win.
Haide in PIRAMIDA DE LUMINA!
Lasa-L pe Dumnezeu sa te ajute prin mine!
Si apoi, inscrie sub tine pe altii, recomandind linkul tau propriu!
Ca sa avem LIBERTATE PRIN PROSPERITATE!
Dumnezeu ne ajuta, daca si noi ne ajutam pe noi insine si pe altii!
AMIN

Uite AICI si ACUM linkul meu, pt inscrierea ta:

http://worldwebwin.com/index.php?up=jenny66

Reply

faci bani simplu ,rapid si fara mare bataie de cap,absolut legal..totul este ff transparent!!! CLICK aici ptr inscriere! http://worldwebwin.com/index.php?up=jenny66

Reply

http://goo.gl/Tw0oKs cel mai bun site pe care poti face bani simplu

Reply

Oferta locuri de munca in toata tara! Oamenii s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca le-am oferit pe loc dovada platii si contract legal! Primele castiguri au fost deja expediate! Oferta NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati lunar 300 dolari, lucrand simplu, 3 ore pe zi, ca operator online! Va trimitem detalii mai multe, dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: afacerinoi.online@yahoo.com

Reply

Noua metoda de a castiga bani online! jocul de strategie oferit de Market Glory
!

Mai concret ce este acest joc?
MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care ai posibilitatea de a converti moneda virtuala in bani reali. Ai posibilitatea sa: muncesti, infiintezi companii, candidezi la guvern, recomanzi referali, sa dobandesti grade militare si sa-ti construiesti propria organizatie.

Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala.

Cum sa castigi afiliati?
Castigi un referal daca provoci la lupta un oponent si castigi lupta. Pierzi un referal atunci cand el pierde o lupta. Referalii tai iti vor plati o taxa de 10% din castigurile lor, in functie de energia care o ai. Daca blochezi un referal, el nu mai poate fi atacat. Un utilizator care se inregistreaza prin link-ul tau de afiliere va deveni referalul tau blocat pe o perioada de 7 zile, urmand sa decizi daca il blochezi sau il lasi liber.

Tot ce trebui sa faci este sa intri pe Market Glory sa-ti deschizi un cont si sa joci. Acorda cateva minute zilnic acestui website in care sa intri si sa ataci sau sa muncesti, din aceste 2 actiuni foarte importante vei castiga bani, cand ai acumulat 10 Ron ii poti schimba in 1 Gold, cand ai acumulat 4 gold ii poti schimba in euro, bani se pot retrage prin paypal sau transfer bancar suma minima de retragere este 20 €. Inregistrea-te acum pe http://www.marketglory.com/strategygame/aby_12 … Succes si multa bafta la bani.

Reply

Daca esti familiarizat cu montare filmuletelor si urcarea lor pe canalele video nu numai You Tube, ai putea adauga chia tu un link in descriere care sa directioneze spre sait.
Eu personal montez filmulete prezentind saturi si produsele lor.
Daca vrei sa iti faci cunoscut saitul (doar link sait)contacteazama email: rockland1972@gmail.com

You Tube: http://tinyurl.com/kku49xj
Blogul meu: http://esolidtrustpay.blogspot.ro/

Reply

incercati asta si o sa vedeti. http://Earn4Share.com/?id=70102

Reply

Jennifer esti bolnava rau!!

Reply

Sugi pula milogule si hotule. Nu te mai folosi de numele lui Dzeu ca sa furi bani.

Reply

Iata cea mai tare metoda de a face bani
www.carieradesucces.ws

Reply

super oferta de a face bani http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

un joc foarte usor este goaltycoon...mai ales pentru cei care au mai jucat jocuri de strategie si le place si fotbalul...daca va inregistrati de pe link-ul meu va pot ajuta sa il intelegeti mult mai usor...imi lasati mesaj pe joc la username-ul "nikyyy" si va raspund cu cea mai mare placere http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/nikyyy

Reply

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Reply

Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala. http://www.marketglory.com/strategygame/Broasca87 din care pute/ti sa cumparati si actiuni si sa traiti din ele ,va astept cu intrebari, va las linkul poate va faceti cont pe el,o zi cat mai placuta.

Reply

Buna,
Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți contacta și eu pentru mai multe informații despre mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

Reply

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

Reply

Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

Reply

Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

Reply

Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

Reply

Trimiteți un comentariu