Cum sa castigi bani din JOCURILE DE NOROC

   Jocurile de noroc fac parte dintr-un subiect delicat, asa ca este nevoie sa intelegem cateva chestii care pot face diferenta dintre un "om de afaceri" si un dependent al acestor jocuri.
   In primul rand vreau sa clarific ca jocurile de noroc nu reprezinta o solutie buna pentru a castiga bani, tocmai din motivul ca creeaza dependenta, si nu recomand nimanui sa se apuce de acest "sport" periculos.

   Pentru cei care vor totusi sa isi incerce norocul prin aceasta metoda, trebuie sa intelegem cateva reguli de baza, care daca nu vor fi respectate vom ajunge in mari probleme, si cand spun asta o spun pentru ca am fost si oarecum sunt in continuare un jucator, si pot declara ca dependenta pentru aceste jocuri este una foarte mare si uneori creeaza neplaceri.

   Ca sa faci bani din jocurile de noroc trebuie in primul rand sa ai noroc, de aici si numele de "joc de noroc".
   Trebuie sa joci ocazional, nu iti face o pasiune pentru aceasta activitate,.. si nu incepe sa pariezi pe sume foarte mari. In momentul in care incepi sa joci zilnic, dupa o anumita perioada, se va creea o anumita dependenta psihica pentru aceasta activitate, fie din motivul de a vrea sa faci bani, fie din cel de a juca, pentru ca atunci cand joci placerea este foarte mare (pentru un jucator "profesionist").

   In momentul in care vei paria prima suma mai mare de bani, vei incepe sa joci numai pe sume mari, si aste este o problema, pentru ca in combinatie cu o dependenta pentru o astfel de activitate poate fi fatal.

   Indiferent ca vorbim de sloturi (aparate / pacanele), ruleta, poker, pariuri sportive sau alte tipuri de jocuri de noroc, daca vrei sa castigi cu adevarat bani, pariaza sume mici si ocazional, astfel exista sanse de castig iar cele de pierdere se diminueaza.

   Cum sa castigi la aparate / pacanele

   Castigul la aparate este influentat in primul rand de suma de bani incasata de aparatul respectiv, dar si de norocul tau ca jucator. De obieci, cand intr-un aparat s-a adunat o anumita suma de bani fara ca acesta sa plateasca nimic, urmeaza sa ofere unui jucator un anumit procentaj din toata suma incasata.

   Norocul este un factor foarte importat, pentru ca pe langa regula de sus, aparatul plateste doar atunci cand vrea, fie ca este plin de bani sau nu, poate sa plateasca, sau sa nu plateasca, in functie de niste reguli random setate pe softul fiecarui joc.

   Multi se intreaba "Cum pot sa castig la Book Of Ra" sau "Cum sa prinzi septarii" si incerca diferite metode de joc pentru a castiga bani,... . Tin sa spun ca toate metodele auzite de la diferiti jucatori sunt absolut false. Nu exista un mod de a juca care sa faca aparatul sa iti plateasca. Daca vrea, poti sa joci pe o linie, sau pe 20, el aceeasi suma o sa ti-o dea.
   Bineinteles, daca aparatul este plin de bani si chiar ai norocul sa iti plateasca, jucand pe un bet mai mare vei castiga o suma mai mare.

   Daca tot doriti sa castigati bani prin aceasta metoda, recomand sa jucati maxim 20, 30 lei ocazional, si in momentl in care pierdeti nu continuati sa bagati bani. Daca aveti norocul sa castigati o anumita suma de bani, nu bagati bani din nou in acelasi sau in alt aparat. Spun asta pentru ca in primul rand acesta este primul semn al dependentei psihice, si daca aceasta se instaleaza in mintea dumneavoastra, indiferent de suma castigata, poate sa fie si de un milion de dolari, peste 90% din suma se va intoarce in aparate sau jocuri de noroc.

   Cum sa castigi la RULETA

   Ruleta este o metoda buna de a face bani pentru cine stie sa joace cu adevarat. Insa, spun din experienta proprie ca tehnicile de pariere la ruleta se invata dupa ani intregi de practica, si cu multi bani pierduti.

   La fel ca si la orice alt tip de joc de noroc, ruleta reprezinta o practica care poate creea dependenta foarte usor. Asa ca nu te arunca nici de data aceasta cu sume mari. Spre deosebire de alte tipuri de jocuri de noroc, la ruleta poti anticipa numarul urmator prin studierea celor cazute anterior, dar doar in anumite ituatii.

   Sansa ca un profesionist (mai multi ani de practica) sa ghiceasca urmatorul numar la ruleta este destul de mare, pentru ca este reprezentat de mai multi factori pe care ii poti invata doar prin practica, si in foarte mult timp.

   Tin sa precizez ca la ruleta se pierd cei mai multi bani, sume mari si constante, se si castiga, este adevarat, dar foarte putin in comparatie cu sumele pierdute. Deci, daca vrei sa castigi la ruleta, exerseaza pe sume infime pana te prinzi cum se joaca si inveti anumite tehnici de pariere, apot creste usor sumele, dar nu exagera, si daca vezi ca nu merge, las-o balta.

   Cum sa castigi la PARIURI SPORTIVE

   Pariurile sportive sunt cea mai ok metoda de a castiga bani, si o activitate mult mai normala decat jocurile prezentate mai sus. Insa, trebuie sa stiti ca si aici tentatia de pariere pe sume mari este foarte crescuta si dependenta nu lipseste nici chiar in acest caz.

   Daca doriti sa jucati la pariuri sportive, indiferent pe ce pariati, fotbal, baschet, hockey, tenis sau alte sporturi, nu pariati sume mari si faceti asta doar ocazional.

   Sa nu credeti ca aici exista siguranta si va puteti imbogati pentru ca nu este asa. Pe langa faptul ca in sport exista sitatii in care se poate intampla orice, exista si "blaturi", organizate de casele de pariuri pentru a scoate jucatorii de pe bilete.

   Nu pariati mereu pe cele mai sigure meciuri, alegeti meciuri dupa bunul plac si pune ce simti. Nu te lua dupa spusele asa zisilor experti pentru ca nu te vor ajuta.



   Pe langa toate aceste metode mai exista o gramada de jocuri de noroc despre care nu are rost sa vorbim acum, asa ca sper ca ai inteles ce am vrut sa spun in acest articol.

   Jocurile de noroc sunt o oportunitate de a face bani, daca sunt jucate cu limita, si cu cap, bineinteles, nicidecum o metoda eficienta de a face bani, doar o oportunitate, o activitate placuta ca sa zic asa.



   JOCURILE DE NOROC PROVOACA DEPENDENTA PSIHICA SI NU RECOMAND NIMANUI SA SE APUCE DE O ASTFEL DE ACTIVITATE, ACEST ARTICOL ESTE PUR SI SIMPLU INFORMATIONAL !!!


www.afaceri-bani.eu

2 comentarii

Aveți nevoie de un împrumut de afaceri pentru a vă extinde afacerea? Aveți credit rău pe care doriți să-l rezolvați? Aplicați acum pentru un împrumut cu noi și obțineți aprobarea instantanee. Oferim un împrumut celor care se află în stres financiar, precum și pentru expansiunea afacerilor. Contactați-ne astăzi și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi, cum ar fi împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri, împrumut de credit rău, împrumut de acasă și împrumut auto. Contactați-ne oficial la adresa de e-mail de mai jos (consumerloanfirm@gmail.com)

Reply

Va rog frumos să îmi trimiteți bani pe card acum

Reply

Trimiteți un comentariu