Afaceri fara investitie

   Chiar poti sa pui pe picioare o afacere fara sa fie nevoie de nici o investitie ? Greu de crezut, dar cu toate asta exista asa ceva. Poti incepe in orice moment, ca incepator in lumea afacerilor, o afacere care nu va necesita nici o inestitie, si care va fi functionala si iti va genera bani.


   Afacerile, in general, necesita investitii din partea fondatorilor, si de obicei, investitii enorme ce vor fi recuperate in perioade mari de timp. Evident, asta vorbind de afaceri la o scara mai mare, insa, singurul loc in care poti incepe o afacere de la zero, fara investitie si fara cunostinte prea multe in domeniu, este internetul.

   Internetul este locul in care afacerile se desfasoara de ceva vreme. Este locul in care nimeni nu credea acum cativa ani ca se pot genera sume imense de bani doar prin difuzarea de informatie. Internetul conduce acum piata afacerilor din intreaga lume, si cu siguranata ca in urmatorii ani, internetul va capata o amploare care il va pozitiona pe primul loc ca si mediu de afaceri, in care persoanele vor castiga bani.

   Cum poti castiga bani pe internet ?


   Pe internet, nu exista nici o limita. Nu exista nici o regula care sa iti interzica sa faci bani prin metode proprii. Exista deja sute de metode de generare de bani pe internet. Mediul online desi exista de o lunga perioada de timp, acum se afla in dezvoltare. De ce sa nu fii tu una dintre persoanele care au pus bazele mediului de afaceri online cel putin in Romania ?

   Principalele metode existenete de generare de bani in mod online sunt generarea de bani din reclame / publicitate si generarea de bani din realizarea de materiale digitale.

   Difuzarea de reclame / publicitate


   Publicitatea online a capatat o importanta deosebita in ultima perioada. Principalele motive sunt ca este extrem de ieftina fata de publititatea difuzata pe televiziuni, si pe langa asta este mult mai utila, mult mai buna, deoarece pe internet, publicul se poate selecta. De ce sa ofer reclama spre o masina sport persoanelor cu varste mai inaintate ? O pot oferi direct persoanelor cu varte cuprinse intre 18 - 30 ani, o pot oferi doar pe un anumit oras, o pot oferi doar barbatilor, si pe langa asta o pot oferii doar celor interesati de automobile.

   Tu poti castiga bani pe internet prin difuzarea de anunturi fara a fi nevoie de nici o investitie.
   Spre exemplu iti poti creea un blog sau un website gratuit (exista o multime de platforme gratuite), apoi poti publica continut original, si poti plasa anumite reclame de la diferite servicii de reclame sau direct de la companii ce se vor promovate. Astfel, daca vei atrage trafic pe pagina ta, automat vei atraage si sume de bani proportionale cu numarul de cititori, consumatori de material digital.

   Inafara de reclame, te poti baza pe afiliere. La fel ca in cazul de mai sus, cu in blog sau website gratuit, poti plasa in loc de reclame propriu zise, "reclame" spre magazine online, iar cand un client adus de tine va cumpara ceva de pe acele magazine, tu vei primi un procent din incasarile companiei respective.

   Poate nu crezi, dar aceste metode functioneaza foarte bine daca sunt aplicate asa cum trebuie.
   Singura problema ar fi ca, pentru absolut oricine se apuca de o afacere ca asta, este nevoie de foarte mult timp ca sa se prinda cum functioneaza lucrurile in mediul online, si doar peste o lunga perioada de timp va invata cum sa faca asta intr-un mod corect si atunci vor incepe primii bani sa apara.

   Si analizand acum punctele pozitive si pe cele negative ale unei astfel de afaceri, pot spune doar ca se mertita 100% sa incepi asta daca esti pasionat, sau daca iti doresti sa te dezvolti in mediul online. Evident cu timpul poti investii sume mici de bani pentru a face totul la un nivel mai profesional. Spre exemplu iti poti cumpara un domeniu personal, poti investii la randul tau in campanii de publictate pentru a deveni cunoscut, poti comanda un design profesional pentru pagina ta, sau servicii de SEO pentru o pozitionare mai buna in motoarele de cautare. Dar asta doar daca va fi nevoie,.. . Se pot castiga bani si fara nici o investitie, timpul, rabdarea si munca sunt extrem de necesare pentru o persoana ce vrea sa castige bani pe internet.

   Realizarea de produse digitale


   Poti realiza produse digitale pe care mai apoi sa le vinzi pe internet. Evident, nu exista nevoia unor investitii intr-o afacere de genul acesteia. Materialele digitale sunt din ce in ce mai cautate si vor fi si mai mult pe viitor.

   Realizeaza ceva la care te pricepi bine, si care iti face placere. De exeplu daca iti place sa scrii ce ar fi sa te apuci sa realizezi o carte digitala pe care sa o vinzi pe internet ? Poate nu iti vine sa crezi, dar cartile digitale sunt din ce in ce mai cautate.

   Te pricepi la grafica ? Ce ar fi sa faci ilustratii, logo-uri sau alte tipuri de grafica digitala pe care sa le vinzi ? Daca stii si programare este si mai bine, apuca-te de creearea unui template pentru website-uri sau de realizarea unei aplicatii mobile. Posibilitatile sunt nelimitate, trebuie doar dorinta de realizare.

   Nu ai idee unde iti poti vinde produsele digitale creeate ? Pai, in primul rand iti poti face o pagina web pe care sa vinzi acele produse, dar principala piata se afla pe website-uri deja existente din diferite domenii. Doar cauta pe Google si vei vedea. Iti urez mult succes in afacera ta.

4 comentarii

super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Reply

Sunt dna Margaret Cartner un creditor împrumut personal, vom da credite la o rată de 2%
Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria ta?
Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere,
împrumut pentru a plăti factura,
Suntem aici pentru a oferi un împrumut de orice sumă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail firma noastra
margaret_cartnerloanservices@financier.com

Dumnezeu să ajute

Reply

Sunt dna Margaret Cartner un creditor împrumut personal, vom da credite la o rată de 2%
Ai nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria ta?
Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere,
împrumut pentru a plăti factura,
Suntem aici pentru a oferi un împrumut de orice sumă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail firma noastra
margaret_cartnerloanservices@financier.com

Dumnezeu să ajute

Reply

Trimiteți un comentariu