Bani din AdfLy

   Poate ai mai auzit de AdfLy, sau poate nu, dar daca nu il folosesti deja te asigur ca ti-ai facut o parere gresita despre acest serviciu cu care poti castiga bani intr-un mod foarte simplu.
   Despre el si tehnicile cu care poti face bani pe internet vom discuta in acest articol, unde voi prezenta atat partile bune cat si pe cele rele.


   AdfLy este perfect pentru cineva care vrea sa isi dedice timp, in jur de 10 - 20 minute pe zi pentru a genera bani. Eu unul am fost putin scceptic fata de acest website, dar cu timpul am auzit numai pareri bune despre el de la o multime de oameni si pe langa asta l-am testat si eu si pot spune ca este foarte ok pentru cineva care se va potrivi cu urmatoarea caracterizare. Esti o persoana care vrea sa castige bani pe internet, chiar de acasa ? Nu cunosti programare, design sau alte skill-uri care sa te ajute sa castigi bani pe net, dar totusi vrei sa ai un profit lunar ? Nu speri sa te imbogatesti din asta dar sa castigi incat sa duci un trai mai decent ? Atunci AdfLy este pentru tine !

   Ce este AdfLy ?


   AdfLy este un website pe care iti poti face cont si apoi cu ajutorul lui poti scurta link'uri.
   Poti scurta orice fel de link, de pe YouTube, Facebook, sau alte website'uri.
   De fiecare data cand cineva va intra pe link'ul scurtat de tine vei incasa o anumita suma de bani.

   Pentru cei care nu au inteles exact care e treaba cu scurtatul de link'uri pun mai jos un exemplu de link scurtat cu AdfLy, care duce spre o alta pagina a acestui website. Cei care nu au idee cum functioneaza pot da click pe el, pentru restul sa trecem mai departe.

Exemplu link scurtat cu AdfLy : http://adf.ly/sHpcm

   Toate link'urile scurtate cu AdfLy vor arata in genul celui de mai sus.

   Metode de a face bani cu AdfLy


   Metode sunt multe, rabdare sa fie si perseverenta. Nu cred ca e mult sa muncesti 10 - 20 de minute pe zi pentru sume de pana la cateva sute de euro pe luna. La inceput poate fi mai greu, in prima luna, pana te obisnuiesti, dar te asigur ca se va merita daca nu ai alta activitate de a scoate bani pe internet, chiar merita.

   Una dintre metodele de a face bani cu AdfLy, accesibila tuturor este Facebook sau alta retea de socializare. Cum mai exact ? Foarte simplu ! Vei scurta diferite link'uri (cu articole, poze sau filmulte de pe YouTube ; in general trebuie sa fie ceva interesant ) si apoi vei adauga link'urile scurtate pe Facebook. Poti spre exemplu sa scurtezi link'ul catre un filmulet de pe YouTube cu un OZN filmat (doar un exemplu) , apoi pui link'ul scurtat pe Facebook cu un titlu de genul "Incredibil - Un OZN real filmat in....) . De obicei iti recomand sa scurtezi link'uri catre materiale interesante si sa le pui pe Facebook, in acest mod, cei care le vor vizita vor fi multumiti de material si vor intra si pe viitoarele link'uri.

   Pe langa Facebook mai exista o multime de alte retele de socializare pe care iti poti pune link'urile, prieteni multi sa ai, restul nu mai conteaza. Cu cat mai multi prieteni cu atat mai bine.

   Gandeste-te ca doar dintr-un link pus pe Facebook spre un clip interesant de pe YouTube, daca este ceva senzational, poti primi si share-uri, si astfel link'ul tau va ajunge poate chiar la sute de mii de oameni si iti poate genera intr-o luna, doar el, chiar si cateva sute sau mii de euro. Cu unul este mai greu, dar am dat un exemplu, daca ai noroc nu este imposibil. In schimb, daca iti dedici zilnic 15 minute in care sa adaugi 5 - 10 link'uri noi, ceea ce este foarte usor, poti sa castigi cu siguranta cateva sute de euro pe luna.

Cum ma inregistrez pe AdfLy ?

   Foarte simplu. Iti voi pune la dispozitie un link de inscriere care ma va ajuta si pe mine la fel cum o sa poti sa pui si tu mai departe daca vei vrea sa castigi bani si din inregistrari noi.


   De ce recomand AdfLy ?


   Recomand acest website pentru ca necesita putina munca, dar facuta intr-un mod corect iti va aduce sume frumoase de bani. Il recomand pentru ca daca nu detii un website sau blog pe care sa publici link'urile scurtate cu el poti sa te folosesti de retele de socializare gen Facebook ca sa produci bani si pentru ca plateste 100%. Banii ii poti retrage prin PayPal sau alte metode de care nu m-am interesat, pentru ca eu folosesc PayPal. Ce este clar este ca plateste, si este usor de folosit. Asa ca daca te-ai inscris, iti urez spor la facut bani, si dupa ce scoti primi bani te astept cu un comentariu.



10 comentarii

M-am inscris dar nu stiu de ce nu pot sa ma loghez. Mi-a fost confirmat acontul si mi-a fost trimisa o scrisoare de bunvenit. Sper sa fie doar o problema de timp...
Doresc sa stiu daca un link scurtat al acestui site, pot sa-l postez in diferite forumuri...

Reply

Salut. Ma bucur ca te-ai inscris. Nu imi dau seama exact de ce nu te poti loga. Fii atent la logare si introdu datele corect. Posibil sa fie doar o problema ce se va rezolva. Da, desigur. Poti sa scurtezi orice link, inclusiv link-uri de pe acest website si sa le postezi unde doresti fara nici o problema. Mult succes !

Reply

cum fac un link scurtat

Reply

super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

MarketGlory un joc foarte cunoscut cu care poti castiga bani.Nu va ganditi ca poate nu plateste. Este 100% sigur demonstrat si verificat!
Nu este vorba de o imbogatire peste noapte si sa nu te astepti sa castigi multi bani din primele zile insa in timp,cu pasi mai mici sau mai mari ajungi la castiguri frumoase,chiar substantiale (ex:cel mai bine cotat roman care joaca acest joc a retras peste 80 000 euro in ultimii 2 ani si ceva,si asta e dovedit si se poate verifica) ,facand ceva simplu: sa te joci.
Market Glory este un joc, un simulator economic, politic, social si militar.
Este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a converti moneda virtuala in bani reali. Acest joc se joaca in browser online prin urmare nu trebuie sa instalati nici un program suplimentar pentru al juca. Este unu dintre putinele jocuri business din care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Acest joc va ofera posibilitatea de a lupta, muncii, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala.
Daca sunteti interesati inregistrarea este gratuita in likul de mai jos,iar pentru mai multe detali si intrebari va astept pe privat!Multumesc si spor la joc!!!

http://www.marketglory.com/strategygame/miky08

Reply

My sites :

http://www.easyhits4u.com/?ref=naturistul
http://www.cashnhits.com/index.php?ref=kirch
https://trafficmonsoon.com/?ref=kirch
http://www.clixsense.com/?5434887
http://www.neobux.com/?r=naturistul


I expect to win together!

Reply

eu fac 20 de centi pe zi cu blogul meu si adfly http://filmeonline-bune.blogspot.com/

Reply

marketglory ala nu merge deloc nu e bun

Reply

https://trafficmonsoon.com/?ref=mocanuF
https://trafficmonsoon.com/land.php?id=1&ref=mocanuF
https://trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=mocanuF
https://trafficmonsoon.com/land.php?id=3&ref=mocanuF

Reply

De ce nu mereg link-ul pe facebook?

Reply

Trimiteți un comentariu