Optimizare SEO Gratis

   Orice site are nevoie de optimizare, dar in general preturile sunt mari. O sa va prezint metode de optimizare seo complet gratuite si foarte utile pentru orice detinator de pagina web.
   Nu este nevoie sa apelati la o firma de specialitate in domeniul SEO pentru a ajunge pe prima pagina din Google, atata timp cat efectuati cateva operatiuni de optimizare complet gratuite in mod corect.


   Optimizare SEO Gratuita !


Puteti face optimizare foarte bine singuri daca urmati cateva tehnici, dar este nevoie ca acestea sa nu fie prost vazute de ultimele update-uri Google. Pentru asta este nevoie sa va documentati in legatura cu cele mai noi tehnici de optimizare care sa fie pe placul algoritmilor celor de la Google, dar in acest material o sa va prezint cateva tehnici de optimizare seo care o sa functioneze mereu, indiferent de update.

   Tehnici de Optimizare SEO:


   1. Backlinkuri DoFollow


   Puteti optine backlinkuri dofollow in mod gratuit postand comentarii pe bloguri sau websiteuri care sa faca parte din nisa website-ului dumneavoastra. Cea mai simpla metoda, dupa parerea mea, este sa cautati bloguri administrate pe platforma Blogger, deoarece permit comentarii sub un text ancora dofollow. De exemplu vreti sa optimizati un website legat de afaceri, primul pas va fi sa cautati pe Google "afaceri blogspot" pentru a gasi bloguri de pe Blogger din domeniul afacerilor. Intrati pe acele bloguri si postati comentarii pentru diverse articole. In optimunea de postare a comentariilor alegeti "Nume si Adresa URL", la nume puneti un text ancora (un cuvant, sau fraza pentru care vreti sa faceti optimizare ; spre exemplu "afaceri pe internet"), iar la adresa URL completati adresa catre websiteul dumneavoastra, astfel ati obtinut un backlink dofollow de calitate superioara intr-un mod foarte simplu si gratuit.

   Retineti faptul ca orice abuz in SEO va fi penalizat, recomand lasarea de comentarii in mod natural, efectuata in timp, maxim doua comentarii pe zi, astfel robotii Google nu o sa isi dea seama ca efectuati o optimizare SEO fortata si veti fi bine vazuti si indexati pe primele pozitii.

   Inca un lucru pe care trebuie sa il stiti este acela ca nu este bine sa creeati backlinkuri pe pagini ce nu au relevanta fata de nisa websitului dumnevoastra. Spre exemplu, nu puteti creea un backling pe un website despre jocuri catre websiteul dumneavoastra care este despre retele culinare. Daca facaeti aceasta greseala nu veti fi bine vazuti de Google si o sa fiti penalizati.

   2. Backlinkuri NoFollow


   Daca credeati ca cele mai importante backlinkuri sunt cele dofollow va inselati. Conform ultimlor updateuri de la Google, cele nofollow sunt mult mai bine vazute. Trebuie sa intelegem ca este nevoie sa existe o diferenta intre cele dofollow si cele nofollow. Spre exemplu, daca realizam 200 de backlinkuri dofollow, este nevoie neaprata sa realizam cel putin 1000 de backlinkuri nofollow. Daca exista mai multe dofollow decat nofollow Google isi va da seama imediat ca optimizarea SEO realizata este una fortata, ei dorindu-si optimizare venita natural.

   Unde putem realiza backlinkuri nofollow ? Pai sunt destul de bune chiar si cele generate automat, atata timp cat cele dofollow au fost realizate manul si in timp. Puteti cauta pe Google "nofollow backlink generator" si veti gasi mai multe pagini in care sa realizati acest lucru. Nu abuzati nici de asta. Eu recomand sa nu se creeze mai mult de 200 pe zi, si nu in fiecare zi.

   Maximul de backlinkuri bine vazute de robotii Google, atat cele nofollow cat si dofollow, trebuie sa fie pana in 2500 - 3000. Daca depasiti acest numar riscati sa fiti penalizati. Evident, daca sunt mai multe este mai bine, dar trebuie sa fie de o calitate extrem de buna pentru a nu atarage banuieli, si este cam greu de realizat acest lucru pe cont propriu.

   3. Backlinkuri pe websiteuri cu autoritate mare


   Acestea mi se par cele mai interesante si utile in ultimul timp. Indiferent ca sunt dofollow sau nofollow, sunt extrem de bune pentru optimizarea SEO, si sunt complet gratuite.
   Un website cu atutoritate ofera mereu backlinkuri de calitate, bine vazute.
   Cum putem face acest lucru posibil ? Prin creearea de backlinkuri pe websiteuri gen YouTube, Facebook, Twitter sau alte webisteuri cu renume. Este foarte simplu, pe YouTube putem de exemplu sa creeam filmulete reprezentative, si in descriere putem adauga un link catre websiteul nostru. Pe Facebook sau Twitter este si mai simplu, comentarii, posturi sau twitturi.
   Google apreciaza foarte mult astfel de backlinkuri, de cele mai multe ori fiin naturale, mai ales pe retelele de socializare.

   4. Unelte gratuite de SEO


   Exista o multime de unelte oferite in mod gratuit pentru optimizare SEO. De obicei acestea sunt pentru analiza. Sunt extrem de utile si le recomand. Puteti gasi o multime de astfel de unelte pe internet, doar cautati pe Google "free SEO tools" sau cautati direct un website pe care eu il folosesc foarte des pentru analiza "SmallSEOTools".

   5. Comunicate de presa


   Comunicatele de presa sunt foarte bine vazute de robotii Google. In ultumul timp mi se pare cea mai buna metoda de optimizare SEO. Creeati un comunicat de presa respectand regulile de redactare ale unui comunicat profesional si postati-l pe diferite platfore gratuite din domeniu. Puteti cauta pe Google "comunicate de presa gratuite" sau le puteti posta pe forumuri la categoria "anunturi diverse" sau "promovare". La sfarsitul comunicatului sau chiar in interiorul acestuia adaugati link catre websiteul pe care doriti sa il optimizati.

   6. Inscrierea in direcoare web


   Mereau a functionat si o sa functioneze in continuare. Indiferent de ce se spune despre acesta metoda in ultimul timp, este foarte utila atata timp cat este facuta cu masura, si in mod manul / natural. Inscrieti manul websiteul in cate 2, 3 directoare web, in fiecare zi, pana ajungeti la maximul de 100 - 200 de inscrieri manuale.

   Impoartant este ca descrierea si cuvintele folosite la inscriere sa fie diferite pentru fiecare director web in parte, asta va face ca backlinkuri creeate sa fie de foarte buna calitate.




   Pe langa toate asta, o parte foarte importanta in SEO, poate cea mai importanta, este optimizarea seo onpage , pentru care v-am atasat un materil pe care sa il cititi, din care sa vedeti cum puteti realiza optimizare in pagina, de buna calitate si mod gratuit.


1 comentarii:

super metoda de a face bani de acasa http://www.clixsense.com/?7552188

Reply

Trimiteți un comentariu