Ce este Optimizarea SEO (video)

optimizare seo gratis in 2015 si 2016, 2017
   Pentru inceput trebuie sa intelegem ce inseamna SEO (Search Engine Optimization),... . In limba romana SEO se traduce "Optimizare pentru motoarele de cautare", si este o tehnica prin care un website obtine autoritate, in urma unor procese complexe. Autoritatea dobandita va ajuta la o indexare mai buna in motoarele de cautare, website-ul optimizat obtinand un loc mai bun in fata concurentei.


VIDEOTUTORIAL - CE ESTE OPTIMIZAREA SEO


   Inainte sa faci SEO, trebuie sa stii ce este un motor de cautare si cum functioneaza el. Vom lua ca exemplu cel mai cunoscut si utilizat motor de cautare, si mai anume Google. Google este motorul / pagina web, pe care utilizatorii de internet efectueaza cautari dupa anumite cuvinte cheie cum ar fi "mancare chinezeasca, filme online, retete culinare, rochii de mireasa" si asa mai departe,... .

   Rezultatele din Google


   Pentru ficare interogare, termen / cuvant sau fraza cheie cautata pe Google, se vor afisa zeci de pagini, sute, sau poate chiar mii cu rezultate. Aceste rezultate sunt website-uri / pagini de pe intreg internetul, care contin cuvantul / fraza cheie cautata si au fost indexate de Google.

   Dintre rezultate, unele iti pot fi utile, iar altele nu. Google, pentru a aduce cele mai bune servicii clientilor sai, foloseste un algoritm de ultima generatie care aranjeaza toate rezultatele intr-o anumita ordine, incat sa afiseze pe primele pozitii paginile cu o calitate a informatiei crescute.

   Sa spunem ca ai un magazin online, o pagina web pe care sa vinzi produse, clientii nu te vor gasi decat daca te vei situa pe primele pagini din cautarea pe cuvantul cheie ce defineste afacerea ta.

   Majoritatea nu parasesc prima pagina, si de obicei, 70 - 80% dintre utilizatori acceseaza primul rezultat din Google. Prin urmare, ca afacerea ta sa functioneze asa cum trebuie, sa obtii multi clienti, va trebui sa te situezi pe o pozitie buna in Google, si acum intervine optimizarea SEO, care consta defapt intr-un ansamblu de tehnici ce la final comunica algoritmului Google ca informatia de pe pagina ta este de foarte buna calitate, si doar asa vei fi clasat pe primele pozitii.

   Ce este SEO / Ce inseamna SEO si cum functioneaza ?


   Asa cum am spus mai sus, SEO este definit de un ansamblu de tehnici complexe, care se schimba la o anumita perioada de timp, asa ca nu oricine poate realiza SEO, ci doar persoanele cu experienta in acest domeniu, asa zisii experti SEO (persoane care activeaza in domeniu de peste 5 ani).

   Acesta nu este un material in care o sa va invat tehnici de SEO, ci doar o sa va explic cum functioneaza o optimizare SEO, deoarece nu poti sa faci optimizare pana nu stii ce inseamna defapt.

   OnPage sau OffPage ?


   Exista doua tipuri de Optimizare SEO, OnPage si OffPage. Inainte de a incepe o optimizare OffPage, trebuie neaparat sa ne punem la punct website-ul din punct de vedere al optimizarii OnPage.

   Ce inseamna optimizarea OnPage ? Pe langa autoriatate, Google indexeaza website-urile si in functie de materialele prezente pe pagina ta web / website-ul in sine. Elemente cum ar fi texte vaste si originale, imagini prezente in fiecare articol, titluri, prezenta specificarii autorului, meta descriere si cuvinte cheie meta, si chiar timpul in care pagina se incarca pe un computer, sunt elemente de baza pe care daca le eviti nu poti realiza SEO.

   Dupa ce website-ul este "curat" din punct de vedere al optimizarii OnPage putem incepe optimizarea OffPage, care ne va aduce autoritate.

   Ca sa intelegeti mai exact ce inseamna defapt optimizarea OffPage va voi spune simplu si direct. Optimizarea OffPage consta in numarul de link-uri de pe alte pagini web din domeniul tau de activitate, care sa conduca vizitatorii spre pagina ta.

   DoFollow sau NoFollow ?


   Link-urile catre pagina ta pot fi pune pe anumite texte ancora. Ce sunt aceste texte ancora ? Sunt texte normale ce definesc anumite cuvinte sau fraze cheie pentru domeniul tau de activitate, pe care se ataseaza un link DoFollow sau NoFollow.

   Aceste link-uri pe care este nevoie sa le creeam pentru a realiza optimizare OffPage si numesc Backlinkuri. Aceste backlinkuri, cum am mai spus, pot fi cu atributia de DoFollow sau NoFollow. Aceste doua atributii sunt atributii de baza ce fac parte din limbajul HTML.

   Backlinkurile cu cea mai mare importanta, care au impact in optimizarea SEO sunt cele DoFollow, insa, in ultimul timp, cum multe s-au schimbat de cand lumea face optimizare seo pentru website-uri irelevante, este necesar sa avem si backlink-uri NoFollow pentru a "pacali' algoritmii de la Google ca aceste backlink-uri au fost creeate natural, nu de noi.

   Eu unul, in general, pentru o optimizare SEO de buna calitate, recomand ca numarul de backlinkuri DoFollow sa fie mai mic decat cel al backlinkurilor NoFollow.

   Optimizarea SEO in prezent


   Acum cativa ani, pentru o optimizare SEO, era nevoie doar de cateva backlinkuri pe texte ancora ale unor cuvinte cheie de baza pentru afacerea ta si totul era ok. Acum nu mai este de ajuns asta. Totul trebuie facut manual, si dupa creearea acelor backlinkuri este nevoie sa le procesam si pe ele prin diferite alte tehnici de care va voi vorbi intr-un material viitor in care va voi explica in totalitate cum sa realizati optimizare SEO profesionala conform ultimelor update-uri ale algoritmilor Google.

   Va asteptam in continuare pe www.afaceri-bani.eu pentru cele mai noi tehnici de SEO, pentru tutoriale legate de afaceri pe internet si nu numai.

3 comentarii

Adriantapciuc@yahoo

Reply

Ai nevoie de un împrumut de afaceri? Numele companiei noastre este de servicii financiare limitate Sion, vom da împrumuturi pentru clientul interesat care caută pentru împrumuturi pentru a îmbunătăți afacerile lor, vă putem ajuta cu un împrumut de până la $ 15 milioane de dolari. Noi vă putem ajuta de ai bani de împrumut, pentru a începe o afacere sau pentru a extinde afacerea dvs. existente, noi oferim credite personale, credite auto, credite de afaceri, credite ipotecare, credite agricole sau un împrumut pentru orice motiv, etc Dacă aveți nevoie de un împrumut de astăzi contactați-ne. Putem împrumuta până la 15 milioane de dolari Statelor Unite. ne e-mail pentru a aplica: zionloanfirm.ltd@gmail.com

Reply

facem bani cu aliexpress:
cum incepem https://youtu.be/j8Lk4CFu9OI
promovare automata pe facebook https://youtu.be/0SOBNSGRkMs

Reply

Trimiteți un comentariu